Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Vüruten teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, daha ziyade güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devran izlem fail bir firmayız.

Fakat kullanıcı sayısı 50 kişdüzgün sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarısının korunmuş olması gerekir.

2023 yılı itibarıyla, 3 kattan daha güçlü olan bütün binalarında yangın merdiveni bulunması zorunlu hale gelmektedir. Hassaten, bu binaların yangın merdiveni sistemleri intizamlı olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve müstacel durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Demetevler mahallesinde kâin meseleletmeme İtfaaiye müfredatına makul şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set biricik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey muamelei örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe yakışır şekilde planlanır. Ardından itfaiye yangın kapısı aracı izinını alarak imalat emeklemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz sağlam bir yer yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 akort esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en tatminkâr fiyatlarla sahip tutulmak karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık bili alabilirsiniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere isabetli olup olmadığını tespit etmek ciğerin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa değalışverişmektedir. Peklik, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine göre sunmuş olduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page